-30% avslag på all innvendig solskjerming

Innvendige persienner

Vi har er stort utvalg i innvendige persienner, så du skal kunne finne en som dekker dine behov og ønsker. Bestiller dere en gratis befaring, så kommer vi hjem til dere og tar nøyaktige mål, så dine nye persienner passer på millimeteren.  

Skreddersydd montering

Hos Trøndelag Solskjerming vet vi at detaljene teller. Derfor tilbyr vi skreddersydde persienner, perfekt tilpasset dine spesifikke vinduer. Dette sikrer ikke bare en sømløs estetisk integrasjon med ditt hjem, men også en perfekt funksjonalitet. Vårt utvalg lar deg finne den perfekte stilen som reflekterer din personlighet og hjemmets karakter.

Innvendige persienner i Trøndelag
Innvendige persienner i Trøndelag

Styr lyset selv

Våre innvendige persienner er mer enn bare et solskjermingsprodukt; I tillegg til å skjerme effektivt for lyset, så bidrar persienner til å skape akkurat den stemningen du vil ha i rommet.

Graden av lys endrer raskt atmosfæren i rommet. Du velger enkelt selv hvor lyst eller mørkt det skal være. Persienner er i tillegg ypperlige til å redusere innsyn og fungerer godt i kombinasjon med andre solskjermingsprodukter.

Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Milot Max
22/08/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Stian Østvik
11/07/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Svetlana Piskun
07/05/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Dan
25/01/2023
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Eirik Sollie
14/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!
Sandra Noer
11/11/2022

Moderne og motoriserte persienner

For de som verdsetter både stil og teknologi, tilbyr Trøndelag Solskjerming motoriserte persienner. Disse avanserte persiennene kan justeres med et enkelt trykk på en knapp, noe som gjør dem til en praktisk løsning for vanskelig tilgjengelige vinduer eller for de som ønsker den ultimate bekvemmeligheten. Motoriseringen tilfører et nivå av komfort og tilgjengelighet som er ideell for det moderne hjem. Øk sikkerheten og brukervennligheten med våre innovative motoriserte persienner, og nyt enkelheten ved å justere lysinnslippet med et knappetrykk.

Våre innvendige persienner er designet for å komplementere ditt hjem med både skjønnhet og funksjonalitet. De ypperlige egenskapene til aluminiumspersiennene våre, inkludert UV-bestandig lakk som ikke falmer i solen, tilbyr en varig løsning for ditt hjem. Enten du foretrekker det sofistikerte utseendet av brennlakkert aluminium eller det unike, røffe utseendet til børstet ulakkert aluminium, har vi det du søker.

Våre persienner er laget for å vare, med materialer av høy kvalitet som tåler tidens tann. Dette sikrer at dine persienner ser fantastiske ut og fungerer feilfritt år etter år, noe som gjør dem til en smart investering for ditt hjem.

Få en gratis befaring

Usikker på hvilken solskjermingstype som passer i ditt hjem?
Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en gratis befaring!