-30% avslag på all innvendig solskjerming

Lamellgardiner

Våre lamellgardiner er ideelle for alle typer vindusflater, enten det er store panoramavinduer, skråvinduer eller standard vinduer. Vi tilpasser gardinene nøyaktig til dine spesifikasjoner. Det sikrer en perfekt passform og en sømløs estetisk integrasjon for hjemmet eller kontoret.

Lamellgardiner - et moderne valg

Lameller gir deg ultimat kontroll over lysinnslipp og atmosfære i rommet. Juster lamellene for å filtrere dagslys, redusere blending, eller skape fullstendig privatliv. Dette gjør dem til en allsidig løsning for ethvert rom, inkludert soverom, stuer og kontorlandskap.

Lamellgardiner i Trøndelag
Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Milot Max
22/08/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Stian Østvik
11/07/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Svetlana Piskun
07/05/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Dan
25/01/2023
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Eirik Sollie
14/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!
Sandra Noer
11/11/2022

Motoriserte lamellgardiner

For de som søker ekstra bekvemmelighet og en touch av luksus, tilbyr vi motoriserte lamellgardiner. Øk komforten i ditt hjem eller på kontoret med lameller som kan justeres ved et enkelt knappetrykk, ideelt for å finjustere lys og privatliv. Lamellgardiner lar deg skape den perfekte atmosfæren i ditt rom, enten det er for å redusere innsyn, filtrere bort skadelige UV-stråler, eller rett og slett for å tilpasse lysinnslippet etter dine behov. Med et omfattende utvalg av farger, fra dempede toner til dristige nyanser, finner du enkelt en stil som komplementerer ditt interiør.

Enten det er for hjemmet, kontoret, eller spesielle skråvinduer, har vi lamellgardiner som møter dine krav. Våre lamellgardiner er ikke bare praktiske, de tilfører også et nivå av stil og raffinement til ethvert rom. Velg blant forskjellige åpningsalternativer – enkeltsidig, midtdelt, eller dobbeltsidig – for å tilpasse gardinene til ditt unike rom.

Hvorfor velge lamellgardiner?

  • Lamellgardiner gir deg full kontroll over lysinnslipp og innsyn. Du kan justere lamellene for å slippe inn så mye eller så lite lys du ønsker, og samtidig bevare privatlivet ditt.
  • De er enkle å rengjøre og vedlikeholde, og er et holdbart og slitesterkt alternativ til tradisjonelle gardiner og persienner.
  • Med en rekke forskjellige materialer og farger å velge mellom, kan du enkelt finne en stil som passer perfekt til ditt hjem.

Få en gratis befaring

Usikker på hvilken solskjermingstype som passer i ditt hjem?
Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en gratis befaring!