-30% avslag på all innvendig solskjerming

Plisségardiner og Duette

Vi i Trøndelag Solskjerming tilbyr plissegardiner som har den perfekte balansen mellom stil og funksjonalitet. Våre produkter er ideelle for alt fra standard vinduer til komplekse skråvinduer og takvinduer. Vi sikrer en sømløs og estetisk tiltalende løsning som er nøye tilpasset dine behov.

Hvorfor velge plisségardiner?

En av de viktigste fordelene med plissegardiner er deres allsidighet. Gardinene kan trekkes opp og ned, og folder seg sammen i en liten og kompakt pakke når de er helt trukket opp. Dette gjør det enkelt å åpne og lukke gardinen, og gir deg full kontroll over lysinnslipp og personvern. 

Plissegardiner er også enkle å betjene og kan installeres i ethvert rom i huset, inkludert kjøkken, stue, soverom og bad. Gardinene er laget av slitesterke materialer som gjør at de holder seg fine og nye i lang tid, og kan være en effektiv måte å isolere vinduene dine på, da de reduserer varmetapet og hjelper deg med å spare energi.

plissegardiner i Trøndelag
plisse og duette kjøkken

Derfor isolerer Duette plisségardiner

Duette plissegardiner har gode isolerende egenskaper på grunn av sin spesielle konstruksjon med to lag stoff som er koblet sammen med en rekke små luftlommer. Disse luftlommene skaper en barriere mellom vinduet og rommet, som hjelper til med å redusere varmetapet og holde temperaturen mer stabil innendørs.

Ved å isolere vinduene med Duette plissegardiner, kan du redusere energitapet betydelig og dermed også redusere dine energikostnader.

Duette plissegardiner er derfor et smart valg for alle som ønsker å redusere energikostnadene og samtidig forbedre komforten i hjemmet sitt.

Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Milot Max
22/08/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Stian Østvik
11/07/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Svetlana Piskun
07/05/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Dan
25/01/2023
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Eirik Sollie
14/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!
Sandra Noer
11/11/2022

Duette plisségardiner: glimrende energieffektivitet

Våre Duette plisségardiner tilbyr enestående isolerende egenskaper som kan redusere varmetapet om vinteren med opptil 46% og sommeroppvarming med opptil 60%. Dette bidrar til et mer behagelig inneklima og reduserer samtidig solbleking av møbler og interiør. Ved å velge Duette plisségardiner, gjør du et smart valg for å senke energikostnadene og forbedre hjemmekomforten.

Vi leverer og monterer i hele Trøndelag og omegn

Vi inviterer deg til å utforske utvalget vårt av plisségardiner, inkludert eksklusive Duette-varianter. Med gratis befaring, måling, og installasjon sikrer vi en problemfri opplevelse og plisségardiner som er perfekt tilpasset dine vinduer og designpreferanser.

Få en gratis befaring

Usikker på hvilken solskjermingstype som passer i ditt hjem?
Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en gratis befaring!