-30% avslag på all innvendig solskjerming

Om oss i Trøndelag Solskjerming

Trøndelag Solskjerming er en del av Oslo Solskjerming AS, med den tryggheten og kvaliteten det medfører. Vi holder til sentralt i Trondheim og leverer innvendig sol- og innsynsskjerming til hele Trøndelag.

Trøndelag Solskjerming er en del av Oslo Solskjerming AS. Vi leverer til hele Trøndelag og omegn. Vi er et norskeid firma med kvalitet og kundeservice som hovedfokus.

Vi har et prinsipp om at er det skal være samme person som følger kunden fra a til å. Du kan da forholde deg til samme person gjennom hele prosessen fra befaring til montering. Vårt mål er at vi skal ha bransjens mest fornøyde kunder og tror vi det er rette måten å gjøre det på.

Vi har valgt å spesialisere oss på innvendig solskjerming for å bli gode på én ting. Vi leverer da alt av plissegardiner, lamellgardiner, rullegardiner, persienner og innsektsgardiner/myggnetting.

Vi har fått med oss de beste leverandørene på laget og prøver så langt det lar seg gjøre å handle med norske leverandører. Den innvendige solskjermingen produseres hovedsakelig på Vema Produkter i Østfold.

Plissegardiner, Duette, lamellgardiner, rullergardiner eller persienner laget på mål hos Vemaprodukter i Østfold. Du er sikret den beste kvaliteten og rask levering.  Vi har et stort utvalg av modeller, duker og farger.

Bestill en befaring i dag for å få et uforpliktende tilbud.

Kim Jevne

Befaring / Salg / Montering

kontakt@trondelagsolskjerming.no

Har du noen spørsmål eller utfordringer du vil løse, ta kontakt via skjema på siden, E-post eller telefon, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Milot Max
22/08/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Stian Østvik
11/07/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Svetlana Piskun
07/05/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Dan
25/01/2023
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Eirik Sollie
14/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!
Sandra Noer
11/11/2022