-30% avslag på all innvendig solskjerming

Rullegardiner

Rullegardiner er en klassisk solskjerming som aldri går av moten. Du kan velge mellom flere forskjellige systemer med duker som spenner fra det lette til det helt lystette og fra ensfargede til mønstrede.  Alle våre rullegardiner produseres på Vemaprodukter i Østfold, som resten av vår solskjerming.

Fra florlett til helt lystett

Vi har rullegardiner i et stort utvalg av duktyper og farger. Ønsker dere å bevare utsikten, kan dere velge en lett og transparent duk. Ønsker du å slippe inn lys, men dempe varme og innsyn er en semitransparent duk perfekt. På soverommet kanskje en helt lystett rullegardin. De lystette dukene skjermer like godt selv om du velger en lys farge. Lystette rullegardiner kan leveres med hvit bakside for å reflektere mest mulig av lys og varme.

rullegardiner i Trøndelag
lystette rullegardiner Trøndelag

Klassiske og elegante rullegardiner

EOS® 500 er en serie med spesielt ekslusive rullegardiner. De er utviklet av Hunter-Douglas og er kanskje verdens beste rullegardin når det kommer til kvalitet, design og stabilitet. Med toppkassett og sideskinner kan dere få ekstra mørklegging. De betjenes med kjedetrekk, softraise eller motor. Dette er rullegardinen for deg som er villig til å betale det lille ekstra for kompromissløs kvalitet. Fester, kassetter og skinner kan fås i hvitt, grått eller sort.

Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Milot Max
22/08/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Stian Østvik
11/07/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Svetlana Piskun
07/05/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Dan
25/01/2023
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Eirik Sollie
14/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!
Sandra Noer
11/11/2022

Motoriserte rullegardiner: beleilighet på sitt beste

Vil du slippe inn dagslyset på morgenen uten å måtte stå opp av sengen? Trenger du solskjerming på flere vinduer i stua og vil senke alle samtidig? Da er en kanskje motoriserte rullegardiner noe for deg. De kan betjenes med fjernkontroll, bryter på vegg, via iphone eller nettbrett. Det er mange muligheter. Et eksempel er den oppladbare motoren Somfy Sonesse RTS med fjernkontroll. Den er ekstremt stillegående og du slipper elektriker. Du lader opp motoren direkte, så går den opptil et år mellom hver ladning.

Hos Trøndelag Solskjerming forstår vi at hvert hjem er unikt. Derfor tilbyr vi rullegardiner som kan tilpasses ethvert vindu, i et bredt utvalg av duktyper og farger. Enten du søker solskjerming som harmonerer med ditt eksisterende interiør, eller ønsker å gjøre et dristig estetisk valg, har vi løsningen for deg.

Vi leverer og monterer i hele Trøndelag og omegn

La oss hjelpe deg med å finne den ideelle løsningen for ditt hjem. Med vårt engasjement for kvalitet, stil, og bærekraft, tilbyr vi rullegardiner som ikke bare forbedrer din bolig estetisk, men også bidrar til en mer komfortabel og energieffektiv hverdag. Oppdag vårt utvalg i dag og transformér ditt hjem med rullegardiner skreddersydd for moderne hjem.

Få en gratis befaring

Usikker på hvilken solskjermingstype som passer i ditt hjem?
Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en gratis befaring!